Logo - The Smart Journey of Print

Gratis inspiratie-event

Discover the blend

of online and offline

communication

18 juni 2024 | Igepa, Aalter

Header-Website-EventJuni2024-small

Lab9 Pro en Igepa Belux zetten samen hun schouders onder innovatie binnen de grafische sector. Vanuit een onverstoorbaar vertrouwen in de meerwaarde van print, helpen we jouw drukkerij de digitale toekomst strategisch en zelfzeker tegemoet te gaan. 

savethedate

Grijp de opportuniteiten

De printindustrie heeft zich in het verleden sterk verzet tegen digitalisering. De komst van het internet heeft dan ook zware klappen uitgedeeld aan de productie van drukwerk op wereldwijde schaal. Geen wonder dus dat veel drukkerijen nog steeds sceptisch staan tegenover het gebruik van digitale tools en de integratie van e-commercepraktijken. 

 

Toch is er een mooie toekomst weggelegd voor drukkerijen die bereid zijn om zich te verdiepen in de opportuniteiten van digitalisering. Wil je weten hoe? Lees dan zeker verder. 

The Smart Journey of Print

We stellen je graag The Smart Journey of Print voor, een initiatief waarmee we zaakvoerders van drukkerijen willen inspireren en aan het denken zetten over wat ze allemaal nog kunnen bereiken dankzij de hedendaagse technologie. We ontkrachten ook graag het idee dat innovatie per definitie gelijk staat aan hoge kosten, lange bijscholingsprocessen en moeizame integratieprojecten. In de plaats daarvan tonen we je hoe deze investeringen kan laten renderen, zelfs in een krimpende markt! Daarnaast bieden Lab9 Pro en Igepa zich als gezamenlijke servicepartner aan om je doorheen je hele workflow te ondersteunen. 

AdobeStock_583627209

Wat doen we?

Lab9 Pro en Igepa Belux engageren zich om samen met jou een laagdrempelige roadmap uit te werken om het bedrijfsmodel van jouw drukkerij te future-proofen.  

 

WE INSPIREREN

 

Innovatie begint bij het zien van opportuniteiten. Wij tonen je graag wat er allemaal mogelijk is. 

 

WE DAGEN JE UIT

 

Wij challengen je om kansen te grijpen en digitale technologie verder te integreren in je bedrijfsmodel en productieflow. 

 

WE BEGELEIDEN JE

 

Lab9 Pro en Igepa ondersteunen je bij elke stap van het proces, van A tot Z of van creatie tot en met afwerking.

Wil je hiervoor samen aan de slag gaan of ben je gewoon nieuwsgierig wat Igepa en Lab9 Pro voor jou kunnen betekenen?

Neem dan zeker contact met ons op via de onderstaande knop.