Logo - The Smart Journey of Print

Voordat een bedrijfsborchure, geboortekaartje of banner gedrukt kan worden legt het ontwerp nog een hele weg af. Tussen de aanlevering en het drukklaar maken van de PDF worden er nog heel wat manuele stappen en controles uitgevoerd. Maar het kan ook anders!

Screenshot 2023-08-24 at 14.48.11

Web-to-print: Ontzorging voor jou en voor je klanten

Door je klanten een systeem aan te bieden waarop ze gemakkelijk online drukwerk kunnen bestellen en hun bestanden kunnen uploaden, bespaar je niet alleen hen maar ook jezelf heel wat werk. 

 

Vandaag zien we jammer genoeg dat veel drukkerijen de stap naar e-commerce nog niet hebben gezet. Toch hoeft het starten van een webshop tal van voordelen: je kan je van je andere drukkerijen onderscheiden dankzij je online aanwezigheid, je zet een systeem op dat je klanten ontzorgt en je kan meteen de meest tijdrovende fases van het bestelproces automatiseren.

 

Lab9 werkt samen met Aleyant Pressero, een van de meest complete web-to-print systemen op de markt. De geautomatiseerde printsoftwareoplossingen van Pressero creëren een solide basis voor de groei van uw printbedrijf door het dagelijkse processen zoals bestellingen, prijsbepalingen, bestandscorrectie, productie-aansturing, klantenservice en nog veel meer te automatiseren.

Je IT-infrastructuur slim inzetten

Omdat we weten dat jij je liefst op je core business focust, bouwen we voor jou een IT-infrastructuur die al je activiteiten moeiteloos ondersteunt. Wij zorgen daarnaast voor een IT-dienstverlening op maat met een persoonlijke aanpak.

 

We analyseren hoe de huidige infrastructuur in elkaar zit en bekijken waar jullie eventueel extra integraties kunnen gebruiken om de implementatie in goede banen te leiden. We regelen de hele infrastructuur, inclusief serverpark en een draadloos netwerk met het juiste beveiligingsniveau, zodat alles voor jou ‘plug and play’ is. 

AdobeStock_271134500
Schermafbeelding 2023-09-01 om 10.34.32

Colormanagement & proofing

Bij Lab9 weten we dat het niet evident is om kleuren consistent houden doorheen het volledige creatie- en productieproces. Daarom helpen we onze klanten uit allerlei industrieën en toepassingsgebieden (reclamebureaus, prepress , offset-, flexo-, en verpakkingsdrukkers, digitaal-, en groot-formaat printbedrijven etc.) bij het opzetten, optimaliseren en configureren van hun color management workflow.