Logo - The Smart Journey of Print

In de strijd om de aandacht van de consument gaan marketeers, grafisch ontwerpers en adverteerders op zoek naar manieren om hun merk een premium uitstraling te geven en hun product in het oog te doen springen. Ook voor geboortekaartjes, trouwuitnodigingen en rouwkaarten zoeken mensen naar creatieve mogelijkheden en kwalitatieve afwerkingen. Kortom, er is behoorlijk wat vraag in de markt naar buitengewoon drukwerk. 

AdobeStock_239052409

Klassieke afwerkingen vereenvoudigd

Booklets maken, vouwen, snijden, rillen, perforeren en stansen, het zijn afwerkingen die in de meeste drukkerijen best nog veel manueel werk vragen. 

 

Of je nu regelmatige grote jobs hebt die je op de snelste manier wil produceren, of deze afwerkingen als extra service wil aanbieden aan je klanten, Igepa heeft een breed assortiment aan afwerkingsmachines die een toegevoegde waarde kunnen bieden voor jouw productie. 

 

Igepa ontfermt zich voor deze machines uiteraard ook over de installatie, de opleiding van je medewerkers en de service achteraf. 

100% op maat

We merken dat de vraag naar gepersonaliseerd drukwerk jaar na jaar stijgt. Om aan deze vraag te voldoen, ben ook jij misschien op zoek naar manieren om kleinere volumes van volledig gepersonaliseerd drukwerk aan te leveren zonder dat je er zelf financieel aan toesteekt.

 

Of je nu interesse hebt in drukwerk met variäbele data of het stansen, lasersnijden van op maat-gemaakte vormen, we tonen je graag hoe je hiermee toegevoegde waarde creeërt. 

Screenshot 2023-08-24 at 15.35.16
AdobeStock_397876573

Experimenteren met folies en reliëf

Door veredeling en reliëf toe te voegen aan bedrukt papier wordt het ontvangen van drukwerk een ervaring die de zintuigen prikkelt. Op deze manier voeg je een tastbare dimensie toe die visuele aantrekkingskracht combineert met tactiele ervaringen. 

 

Het aanbieden van reliëfdrukwerk biedt daarnaast een kans om je te onderscheiden in een competitieve markt en klanten unieke en gedenkwaardige drukproducten te bieden. Het stelt je in staat om hoogwaardige visitekaartjes, uitnodigingen, verpakkingen en ander drukwerk te leveren dat niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

 

Kortom, drukwerk met reliëf biedt je de kans om je vakmanschap te tonen en klanten te voorzien van een onvergetelijke drukervaring.

Mogelijke afwerk oplossingen van Igepa.

Naast de klassieke afwerkingsmogelijkheden biedt Igepa ook oplossingen voor groot formaat printen met diverse afwerkingsprocessen. Dit omvat onder andere:

 

Snijden of frezen van plaatmaterialen: Voor het nauwkeurig op maat snijden of frezen van grote prints op verschillende plaatmaterialen zoals PVC schuimplaten, alu sandwich panelen, en meer.

 

Appliceren van prints op platen: Het aanbrengen van gedrukte afbeeldingen op diverse plaatmaterialen voor displays, borden, panelen, en andere toepassingen.

 

- Lamineren van prints: Beschermende laminaten aanbrengen op grote prints om ze te beschermen tegen slijtage, UV-straling en andere schade, waardoor ze duurzamer worden.

 

Lassen en revetteren van baches: Voor het naadloos verbinden van verschillende banners of baches tot grotere formaten, en het bevestigen van ophangsystemen voor banners.

 

Igepa staat garant voor installatie, training van personeel en nazorg voor deze machines, zodat je productieproces soepel verloopt.

TheSmartJourneyOfPrint-Igepa-Finishing