Logo - The Smart Journey of Print

Digitalisering is geen weg die je alleen hoeft af te leggen. De teams van Igepa en Lab9 Pro helpen je vooruit! 

Interesse om jouw eigen traject te bespreken of om meer te weten te komen over een specifieke toepassing? Geef ons hieronder een seintje en onze experten nemen contact op. 

Jouw gegevens

Jouw vraag

 

The Smart Journey of Print is een initiatief van Lab9 Pro en Igepa Belux 

 

Lab9 Pro

Lab9 Pro

Lab9 Pro heeft al dertig jaar ervaring. Het bedrijf startte in 1993 onder de naam Online Grafics als systeemintegrator in de grafische markt, waar het bedrijven hielp om hun toen nog analoge drukprocessen om te zetten naar digitale printproducties. Vandaag biedt Lab9 Pro een uitgebreide dienstverlening aan grafische bedrijven voor alles wat te maken heeft met ICT-hardware, software en randapparatuur, het digitaliseren en automatsieren van grafische workflows.  

logo_Igepa

Igepa Belux

Igepa is een gespecialiseerde totaalleverancier met toegevoegde waarde voor de markt in Paper&Print, Visual Communication, Packaging en Construction. Igepa Belux is actief in België en Luxemburg en behoort tot de Duitse Igepa Group, vertegenwoordigd in 29 landen, met 3500 werknemers en een omzet van 1.8 mrd. euro. De strategie van Igepa Group is ‘think global and act local’. Igepa Belux telt meer dan 300 enthousiaste werknemers die dagelijks proberen onze klanten met raad en daad bij te staan. Igepa Belux is volledig verantwoordelijk voor zijn activiteiten in België en Luxemburg en mikt voor de volle 100% op klantenservice door eigen magazijnen en eigen logistiek.

Image 1 - The Smart Journey of PrintReeks-2

De samenwerking

Vanaf 1 september 2023 slaan Igepa Belux en Lab9 Pro de handen in elkaar. De twee toonaangevende bedrijven die ten dienste staan van de grafische sector starten een commerciële samenwerking om digitalisering en innovatie in de sector te stimuleren.