Logo - The Smart Journey of Print

Traditionele druktechnieken zoals offset- en digitale druk blijven essentieel. Daarnaast evolueert de industrie voortdurend en worden er continu nieuwe technologieën en trends geïntroduceerd. We bekijken graag met jou wat de volgende stap is voor jouw productie. 

label

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk wordt tegenwoordig efficiënt geproduceerd en kan door middel van personalisatie een effectief en competitief communicatiemedium zijn.

 

De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij. Recente technologische evoluties in Digital Printing bieden echter interessante opportuniteiten. En dan hebben we het niet alleen over de lage opstartkost voor digitaal drukwerk. De Digital Printing technologie is ook uiterst geschikt voor personalisatie.

Offset drukwerk

Bij Igepa blijven CTP-installaties, offsetpersen en alle benodigdheden beschikbaar voor drukkers. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige prepressapparatuur, betrouwbare offsetpersen of de essentiële benodigdheden om je drukproces soepel te laten verlopen, Igepa blijft een vertrouwde partner voor de grafische industrie. Hun aanbod van CTP-technologieën en offsetdrukpersen, samen met een breed scala aan supplies en ondersteuning, biedt drukkerijen de middelen die ze nodig hebben om efficiënt en kwalitatief hoogstaand drukwerk te produceren.

AdobeStock_616300070
poster-binnen-740x450

Groot formaat drukwerk en visuele communicatie

'Offsetdrukken' en 'grootformaat printen' worden vaak gezien als twee gescheiden domeinen. Niettemin is een samensmelting onvermijdelijk, vooral omdat klanten dit verwachten van hun grafische dienstverleners. Technisch gezien zijn er weinig obstakels voor offsetdrukkerijen om deze stap te zetten, en Igepa en Lab9 Pro staan klaar om je te ondersteunen als je deze stap wil wagen.

 

Het diversifiëren van het dienstenaanbod als drukkerij met grootformaat printen is uiterst relevant in de huidige markt. Het stelt drukkerijen in staat om creatief en flexibel te zijn bij het realiseren van opvallende visuele communicatie, zowel voor commerciële als artistieke doeleinden. Door deze diversificatie kan je je concurrentiepositie versterken en een breder klantenbestand aanspreken, wat resulteert in groei van je business en zakelijk succes.

De uitwerkingen binnen VISCOM zijn eindeloos:  van posters, banners, point-of-sale displays, voertuigwraps, signalisatie en zelfs kunstafdrukken op groot formaat...